Den 31. Maj 2013

381521_520083024717691_1268310012_nDen 31. Maj 2013

31 er målrettet, dynamisk og kreativ, den er frihedselskende, sin egen og fuld af ideer og impulser. Den er også omskiftelig og foranderlig, så den skal nok sørge for at der sker noget, men den skal helst ledes i en optimal retning ved at have et fremadrettet fokus og er bedst med optimale energier omkring sig.

I energien udadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, den lægger et ekstra plus på ord og udtryk, så derfor er det bedst at gøre dette optimalt og positivt. Energien kan også gøre følsom for andres og ens omgivelsers energier og stemninger, så der kan være behov for beskyttelse og blive renset igennem.

I energien indadtil så har vi også en kommunikationsenergi, med stor fokus på ord og udtryk, den er aktiv, konstant i bevægelse og kan give mange bolde i luften, står sjældent stille. Da den hele tiden er i bevægelse, så skal man selv mærke efter om man har behov for at koble fra, tage en pause så man ikke får uro i systemet.

I den samlede energi så er der ekstra hjælp at hente, idet at vi har et stærkt blødt engletal som giver ekstra kontakt opadtil til vores engle og er vi åbne for ekstra hjælp, så er det med at bede om den. Der bliver også rettet ekstra fokus på vores opgaver i dette liv, især hvis vi arbejder som en form for vejledere eller vejvisere.

♥♥♥
Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *