Den 2. Juni 2013

307604_467982663261061_54337896_nDen 2. Juni 2013

2 er en følsom og kærlig energi, den har en god indfølings og indlevelsesevne og så er det et balancetal, hvor det er bedst at undgå ekstremer. Der er meget glæde i energien, men det retter også fokus på vores vej og om vi har fundet vores ståsted. Energien er svingende og letpåvirkelig.

I energien udadtil så er der bevægelse og aktivitet, energien kan give mange bolde i luften og har samtidig stor fokus på kommunikation, ord og udtryk, at omsætte tanker, følelser, ideer og meninger til ord. Da energien hele tiden giver bevægelse, skal man selv sørge for at tage en pause ved behov, koble fra.

I energien indadtil så så er energien mere rolig, den er koncentreret i nuet, på de enkelte detaljer og at komme i dybden, den bygger energi op. Den flytter sig gradvist, et skridt ad gangen, da den skal have det hele med, så det nytter ikke at ville for meget for hurtigt.

I den samlede energi så er energien åben, men med bevægelse udadtil og fokus på at være til stede i nuet, så er der en balance som skal findes. Der er mange muligheder i energien, men også ekstra sensitivitet.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *