Den 3. Juni 2013

270969_524822314243762_2052582655_nDen 3. Juni 2013

3 er en målrettet energi, den har et godt overblik og sans for detaljer, den er struktureret og god til at få system i tingene. Den forener ydre viden med den indre visdom. Energien beskytter ens nærmeste og det nære og tager også vare på de mere sårbare sider af en selv. Den er loyal og trofast af natur, men også perfektionistisk.

I energien udadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, den lægger et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så det er bedst at man har fokus på at gøre sit udtryk optimalt og positivt, da det så er dette som forstærkes. Energien gør også følsom overfor andres energi og for stemninger fra omgivelserne, så der kan være behov for ekstra beskyttelse og afbalancering.

I energien indadtil så har vi en forandrings energi, den har fokus på nye veje og nye muligheder og den kan være kreativ, fuld af ideer, inspiration og impulser, men også omskiftelig går sine egne veje. Da den er så omskiftelig og vil lave om på tingene, skal man også være opmærksom på hvor man har sit fokus, gå efter det optimale og fremadrettede, for at undgå at blive kastebolde for energiens omskiftelighed.

I den samlede energi så er der power på, en energi som kan udfordre os i vores evne til at stå fast, turde stå alene og følge vores egen energi. Der skal måske også handles og ryddes op.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *