Den 6. Juli 2013

526997_419096084816386_185799932_nDen 6. Juli 2013

6 er en energi med fokus på at give og hjælpe, drage omsorg for andre, den er moderlig og rummelig i forhold til andre, men bedst til at give og har sværere ved at modtage, fordi at den kan have svært ved at være sårbar og åbne sig. Den rummer meget stærke healingsevner og det er den bedste måde at få energien ud, hvad enten det så er i forhold til dyr, planter eller mennesker.

I energien udadtil der har vi en stærk og vital solenergi, den er handlekraftig, dynamisk og powerfuld, men også temmelig direkte af natur. Energien er på mange måder optimistisk og positiv, men også kompromisløs, går altid efter det optimale. Og til tider temmelig perfektionistisk.

I energien indadtil så har vi en aktiv kommunikationsenergi, den er konstant i bevægelse, kan have mange bolde i luften, men har også travlt med at sætte ord på ideer, tanker, følelser, meninger. Da energien er så aktiv så skal man selv huske på at koble fra ved behov.

I den samlede energi så er der også fokus på at give og hjælpe, der er generelt meget kærlighed i energien, meget omsorg og også meget healing.

♥♥♥

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *