Den 5. Juli 2013

292067_10152051006410526_2076575187_nDen 5. Juli 2013

5 er en aktiv energi, den er konstant i bevægelse, den kan give rigtig mange bolde i luften, meget at se til. Det er også et af de stærkeste tal for kommunikation via ord, hvad enten det handler om at udtrykke ideer, tanker, følelser, meninger mm. Da den hele tiden er aktiv, skal man selv huske at tage en pause ved behov for at undgå forvirring og uro i systemet.

I energien udadtil så har vi en powerfuld, stærk og udfordrende mars energi, den udfordrer os til at turde gå imod strømmen, den tester os på vores styrke til at stå fast, den lærer os om power. Det er også en arbejdsenergi, så der skal ydes for at kunne nydes og bruges energi, gerne også til oprydning. Den kan også give behov for at være alene, vende sig indad.

I energien indadtil så har vi en forandringsenergi, nye ideer og tanker dukker op, inspiration og impulser. Energien er omskiftelig, sin egen, frihedselskende og det er vigtigt at have fokus på gode og optimale forandringer, se i den retning de mest optimale muligheder ligger for en, se fremad, finde mod og styrke.

I den samlede energi handler det også om forandring og skift, krydret med en masser power, brug energien godt, gå efter de optimale forandringer, se fremad og stol på din styrke.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *