Den 8. Juli 2013

405799_414246508634677_1148482486_nDen 8. Juli 2013

8 er en meget åben, grænseløs energi, den har ikke nogen bremser eller stopklodser i sig, er fuld af muligheder. Det kræver at man tør gå efter det optimale, at man kan se det, for ellers kan man nemt komme til at sprede sin energi i for mange eller forkerte retninger. Så derfor er det også godt at være opmærksom på at tage vare på sig selv og bede om beskyttelse og hjælp.

I energien udadtil så har vi en målrettet energi, den har et godt overblik, er god til at strukturere og arbejde i detaljer og så er den også beskyttende overfor det nære og ens nærmeste. Den er loyal og forener på et dybere plan visdom og viden. Den har sit fokus på andre.

I energien indadtil så handler det om at give slip på det gamle for at skabe plads til noget nyt, det vil sige gamle følelses og handlemønstre kan være oppe at vende, forholdet til nære relationer og andre områer der betyder meget for en. Giv slip og find tillid og lad dig lede af din intuition.

I den samlede energi er der meget flow og glæde at hente i energien, men også vigtigt at tage styringen og lede energien ind i de opadgående spiraler af glæde og kraft og undgå stress.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *