Den 9. Juli 2013

298117_519618981430762_399198535_nDen 9. Juli 2013

9 er en meget powerfuld, stærk og udfordrende marsenergi, den kan betyde at du arbejder igennem, der skal ydes før der kan nydes, den er varm og meget energi fyldt og så vil den gerne teste dig på din styrke, så sender gerne udfordringer. Den kan godt give lyst til at være alene, man kan gå lidt i hi.

I energien udadtil så har vi et meget blidt engletal, en meget følsom energi med en stærk indlevelses og indlevelsesevne i forhold til andre og det er vigtigt at holde balancen og give der hvor det gør en forskel, så energien ikke bliver misbrugt på ligegyldige områder eller mennesker der er ligeglade. Så husk dig selv og give for at forandre.

I energien indadtil så har vi en meget åben, grænseløs energi, den kan gøre ekstra sensitiv, især på følelsesområdet, så man skal være ekstra opmærksom på at mærke egne og andres grænser, tage vare på sig selv. Det kan også være godt med ekstra beskyttelse ved behov fra ens skytsengel.

I den samlede energi så opfordres vi til at tage et skridt ad gangen, være tilstede i nuet og bygge noget godt op eller også fordybe os i detaljernes verden. Tag et øjeblik ad gangen og husk at nyde det enkle i dagen og livet.Og ja der er power på.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *