Den 10. Juli 2013

60399_569172989767186_1203250827_nDen 10. Juli 2013

10 er der tempo på, den ruller nærmest derud af og for nogle giver den en masse glæde, skaber flow, for andre så kan den til tider føles som at være i en rutsjebane, man synes det går op og ned. Det er vigtigt at huske på at man selv er medvirkende til hvad retning energien skal rulle i, så sørg for at energien går ind i en opadgående spiral ved at følge glæden og undgå stress og bevare styringen.

I energien udadtil så er der også aktivitet og tempo på, der kan være mange bolde i luften og der er især fokus på kommunikation, det kan være følelser, tanke, drømme, ideer, meninger der skal udtrykkes og fortælles om til ens omverden. Da energien er så aktiv, skal man jo selv huske på lige at koble fra ved behov, men så ellers bare bruge energien konstruktivt.

I energien indadtil så er der power på, en ren mars energi som kan virke udfordrende for nogle, idet at den kræver af os at vi tør være alene, tør stå alene og give os tid til at prioritere det indre arbejde. Ofte en energi hvor der skal ryddes op, arbejdes igennem og hvor det faktisk kan være bedst at stå alene.

I den samlede energi så er der også tempo og aktivitet på, så der skal bruges noget energi og man kan virkelig komme til bunds i en masse, få ryddet op, sat ord på, alt sammen i en hurtig, tempofyldt energi.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *