Den 12. Juli 2013

941508_605880056096479_1356140401_nDen 12. Juli 2013

12 sætter tempoet ned for at komme i dybden, den har fokus på detaljer og så tager den et skridt ad gangen, bevæger sig gradvist fremad. Så den er god hvis man trænger til at komme ned i tempo, får slappet af. Den er god til at bygge energi op, den holder energien i nuet og bremser, hvis man har for travlt.

I energien udadtil så er der fokus på at give slip på det gamle for at skabe plads til noget nyt. Det kan være gamle handlemønstre der skal ryddes op i, ens drømme skal ses efter, om de stadig er aktuelle. Det er vigtigt at have tillid i giv slip processen og overgive sig til den overordnede styrende kraft.

I energien indadtil så har vi det stærke bløde engletal som retter fokus på ens opgaver og ens vej, den giver ekstra hjælp oppefra, ekstra kontakt og ekstra beskyttelse, især hvis man er åben for det og husker at bede om det. Energien har specielt fokus på vejledning og rådgivning eller på at være en af dem der går foran og åbner for nye områder og muligheder, nye ideer.

I den samlede energi så er der flow og glæde og selv om energien holder sig i nuet, så er der lidt fut i den alligevel, husk at bygge noget godt op og nyde de enkle øjeblikke.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *