Den 13. Juli 2013

602659_439742439419283_1729953567_nDen 13. Juli 2013

13 er kreativ og iderig, den er nytænkende og sin egen, den gør helst hvad den har lyst til og tolererer ikke at andre skal bestemme for meget. Den følger nye veje. Den er også foranderlig og omskiftelig, hvilket godt kan gøre den lidt svær at håndtere til tider.

I energien udadtil så har vi en meget åben, grænseløs energi, den er fuld af muligheder, men har ikke så meget fornemmelse af grænser, det kan gælde både egne og andres og derfor skal man lige være lidt opmærksom. Man skal undgå at sprede sin energi for meget og gå efter det optimale.

I energien indadtil så er der fokus på at være tilstede i nuet, tage et skridt ad gangen og bevæge sig stille og roligt, energien har fokus på at være i nuet, bygge energi op og det kræver at man går i dybden i detaljer. Energien er også velegnet til bare at være og nyde.

I den samlede energi så er der ekstra hjælp at hente fra engle, der er ekstra beskyttelse men også mulighed for ekstra kontakt for dem som er åbne for det og beder om det.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *