Den 16. Juli 2013

217307_602572159760602_1940207430_nDen 16. Juli 2013

16 er en energi som handler om at give slip på noget gammelt, for at skabe plads til noget nyt. Ofte ses der oprydning og afklaring i forhold til relationer, og når noget er afsluttet vil der samtidig åbnes for nyt. Tillid og overgivelse til en højere form for styring hjælper, ligeledes at lytte til ens intuition.

I energien udadtil så har vi en blød og blid balanceenergi, den retter fokus på vores vej, om vi er der hvor vi skal være eller om noget skal korrigeres. Den sætter fokus på at gå efter det som giver mest glæde i livet og at undgå ekstremer og dens indlevelses og indfølingsevne er stærk.

I energien indadtil så har vi en sensitiv og forstærket kommunikationsenergi, den lægger et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så det er bedst at sørge for optimal og positiv kommunikation. Energien kan gøre ekstra sensitiv overfor andres energier, så derfor kan der være behov for beskyttelse og at rense ens energi.

I den samlede energi så har vi en meget åben energi, den kan også gøre ekstra sensitiv, så det kan være godt at bede om ekstra hjælp og beskyttelse oppefra.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *