Den 17. Juli 2013

301689_569164913101327_1620652094_nDen 17. Juli 2013

17 er en meget åben, grænseløs energi uden bremser, den er fuld af muligheder, når man lærer at rumme energien, tage vare på sig selv, sige til og fra. Det er vigtigt at gå efter det optimale og undgå at sprede sin energi i for mange retninger.

I energien udadtil så har vi en meget målrettet energi, den har et godt overblik, er struktureret og har fokus på detaljer, den ved hvor den vil hen. Den er beskyttende, loyal og trofast og har sit fokus mest på andre.

I energien indadtil så er der fokus på at give slip på noget gammelt, for at skabe plads til noget nyt, det kan give behov for oprydning og det kan være at gamle følelses og tankemønstre er oppe at vende. Tillid til ens intuition og den overordnede styrende kraft er vigtigt.

I den samlede energi så er der et vist tempo på, energien ruller og følelserne kan være letbevægelige. Det er vigtigt at følge glæden og have fokus på at skabe flow.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *