Den 18. Juli 2013

969567_603865572964594_1142523935_nDen 18. Juli 2013

18 er en meget stærk og powerfuld energi, den er på den ene side åben og har ikke så meget grænsefornemmelse, på den anden side kan den give behov for at være alene, den er lidt enspænder af natur. Energien tester os på vores styrke og vores evne til at stå fast, den kan vende os indad, men også give lyst til at arbejde igennem, der skal gøres en indsats.

I energien udadtil så har vi en blidt og blødt engletal, det er meget givende af natur, har en stærk indfølings og indlevelsesevne, så man giver meget ud. Der gælder det om at holde balancen, så man giver der hvor man er værdsat og hvor der er åbenhed for forandring.

I energien indadtil så har vi en meget åben, grænseløs energi, den er fuld af muligheder, men kan godt gøre at vi ikke har så meget fornemmelse for grænser, så vi skal huske at sige til og fra, tage vare på os selv. Energien kan også gøre os ekstra sensitiv.

I den samlede energi så går vi et skridt ad gangen, der er fokus på at være i nuet og bygge op, der er fokus på dybde og detaljer.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *