Den 20. Juli 2013

416843_125353117618450_537680792_nDen 20. Juli 2013

20 er en blød og følsom energi, en balanceenergi som giver en stærk indfølings og indlevelsesevne. Der er meget glæde i energien, men den kan også være svingende, så det er bedst at undgå ekstremer. Energien retter fokus på din vej og dit ståsted.

I energien udadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så derfor er det bedst at det er optimalt og positivt. Energien kan gøre følsom for andres menneskers energier og for stemninger omkring en, så nogle kan have behov for beskyttelse og at rense energien.

I energien indadtil så er der også et vist tempo på, tanker og følelser kan rulle hurtigt, energien kan give meget glæde, men også en følelse af at det går stærkt og til tider op og ned, så jo mere flow man får på energien, jo bedre er den, undgå stress.

I den samlede energi så har vi en åben søgende energi, den møder verden med et åbent sind, men trives bedst i omstændigheder der føles meningsfulde og i kærlige omgivelser.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *