Den 21. Juli 2013

16210_449053915153936_1694134744_nDen 21. Juli 2013

21 er målrettet, den har et godt overblik, har fokus på detaljer, den er god til at strukturere og få system i tingene og så er dens fokus rettet imod andre. Den er loyal og trofast, men også beskyttende omkring det private, det nære og ens nærmeste.

I energien udadtil så handler det om at give slip på noget gammelt, oprydning i gamle handlemønstre i forhold til ens omverden. Måske skal ens drømme ind og revurderes, kigges på med nye øjne. Det er vigtigt at have tillid til at når det gamle slippes, skabes der plads til nyt. Og overgive sig til en højere styring.

I energien indadtil så har vi det bløde stærke engletal som retter fokus på vores opgaver og vores vej, den giver ekstra kontakt til ens engle, ekstra hjælp at trække på, hvis man er åben for det og tør bede om det. Den understøtter dem som arbejder som vejledere eller vejvisere for andre.

I den samlede energi så er der power på, energien kan udfordre, man kan have lyst til at være alene eller gøre ting alene eller arbejde med indre energier og områder.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *