Den 24. Juli 2013

1048_447201382005856_710865029_nDen 24. Juli 2013

24 er en omsorgsfuld og givende energi, den er hjælpsom og har sit fokus på andre. Den er også kreativ og stærk på sansernes område, det kan være skønhed, farver, musik mm. Arbejder man med healing, vil der kommer endnu mere power på i dag, da 24 også rummer healingsenergier.

I energien udadtil så har vi en stærk og vital solenergi, den er dynamisk, handlekraftig, vital og jegstærk og så er den direkte af natur, pakker ikke noget ind. Den er også positiv og optimistisk, og desuden perfektionistisk, den går efter det optimale i alt hvad den rører ved.

I energien indadtil så er energien meget åben og grænseløs, der er ikke nogen bremser og derfor heller ikke så mange hæmninger, energien er fuld af muligheder, men kan gøre det sværere at mærke grænser og mærke sig selv, så der skal man være opmærksom. Kan også gøre ekstra sensitiv.

I den samlede energi så er der power på, energien kan udfordre og vil gerne lære en at stå på egne ben, stå selv og kan derfor give lyst til og behov for at være alene.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *