Den 23. Juli 2013

546383_414601285265866_1202172006_nDen 23. Juli 2013

23 er en aktiv kommunikationsenergi, den er konstant i bevægelse og kan give rigtig mange bolde i luften. Den har særligt fokus på kommunikation i forhold til andre, det kan være vejledning og rådgivning, men også undervisning.

I energien udadtil så har vi en powerfuld marsenergi, den er handlekraftig og udfordrende, tester os på vores styrke, men er også en energi der er velegnet til at arbejde igennem, komme i bund med opgaver og få ryddet op.

I energien indadtil så har vi en åben søgende energi, den får os til at lede efter mening og dybde i livet,  åbner for spirituelle områder og sætter fokus på at skabe mere kærlighed i vores liv, eller søge efter det. Det føles godt at se sig selv som en del af en større helhed og sammenhæng.

I den samlede energi så er der fokus på at give slip på noget gammelt for at åbne os for noget nyt. Tillid og overgivelse er vigtige i denne proces.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *