Den 26. Juli 2013

551737_415359735190021_2104805304_nDen 26. Juli 2013

26 er en meget åben og grænseløs energi, den har ikke rigtig nogen bremser i sig, så den kan være fuld af muligheder, men også sprede energien i alle retninger. Det er derfor også særligt vigtigt at mærke efter, tage vare på sig selv og ens grænser og bede om beskyttelse ved behov. Og ellers nyde den meget åbne energi. Den har sit fokus primært på andre.

I energien udadtil så har vi en meget målrettet energi, den har et godt overblik, er god til at strukturere og få system i tingene og så er den skarp omkring detaljer. Den er loyal og trofast og beskytter det nære og ens nærmeste og kan være reserveret af natur. Der er perfektionisme i energien og fokus er generelt på andre.

I energien indadtil så har vi en meget hurtig energi, den sætter tempo og glæde på, men kan også køre op og ned som i en rutsjebane, hvis man glemmer at lede energien i flow og i en optimal retning. Undgå stress, følg glæden og skab flow.

I den samlede energi så er der fokus på nye veje og muligheder, energien er omskiftelig, men også kreativ, frihedselskende og sin egen.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *