Den 1. August 2013

407998_443467942379200_394670313_nDen 1. August 2013

1 er en stærk, vital, dynamisk solenergi, den er fuld af power, samtidig med at den er positiv og optimistisk af natur. Den er også perfektionistisk, den går efter det optimale i alt hvad den rører ved, så kompromisser og halve løsninger er ikke så interessante.

I energien udadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, derfor er det bedst at ens kommunikation er så positiv som muligt. Energien kan også gøre ekstra sensitiv i forhold til ens omverden, man tager let omgivelsernes energi ind i sit system. Så husk at bede om beskyttelse.

I energien indadtil så er energien målrettet med et godt overblik, den er god til at strukturere og få system i tingene, samtidig med at den er meget stærk omkring detaljer. Den er loyal og trofast overfor det nære og ens nærmeste og meget beskyttende. Den kan være temmelig perfektionistisk anlagt og til tider reserveret.

I den samlede energi så er der power på, energien tester os på vores styrke og evne til at stå på egne ben, klare os selv og kan give behov for at være alene.

♥♥♥

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *