Den 31. Juli 2013

1749_604386192912532_1664428076_nDen 31. Juli 2013

31 er målrettet af natur samtidig med at den er stærk og dynamisk og til tider perfektionistisk anlagt, den går efter det optimale. Den er også sin egen, frihedselskende, kreativ og iderig, men også omskiftelig, tiltrækker forandringer der kan være udfordrende til tider.

I energien udadtil så har vi en meget åben, grænseløs energi, den åbner for alle muligheder, men man skal være opmærksom på at den i sig selv ikke har nogle bremser, så man skal selv sige fra, sige nej ved behov, Energien kan gøre ekstra sensitiv så beskyttelse er også godt.

I energien indadtil så har vi en kærlig, givende, omsorgsfuld energi der samtidig rummer stærke healingsevner i sig. Energien har også fokus på sansernes verden, på nydelse, naturen, farver, musik mm, især hvor det handler om noget der er smukt eller giver nydelse.

I den samlede energi så er der fokus på aktivitet og gang i den og der kan være mange bolde i luften, samtidig med at det også handler meget om kommunikation via ord.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *