Den 2. August 2013

923210_518905891502071_592094969_nDen 2. August 2013

2 er en blød og blid balanceenergi, den er kærlig og fuld af glæde, men også følsom og svingende. Derfor trives den bedst med at undgå ekstremer og holde sin centrering. Den har en stærk indfølings og indlevelsesevne og retter fokus på om man har fundet sin vej og sit ståsted.

I energien udadtil så handler det om at give slip, noget gammelt vil op at vende for at blive sluppet og skabe plads til noget nyt, det kan være gamle handlemønstre, ens drømme der skal efterses eller forholdet til ens omverden. Det er vigtigt at have tillid og overgive sig til sin intuition, lade den vise vej.

I energien indadtil så handler det om kreativitet og forandring, energien er sin egen og frihedselskende, den er fuld af ideer, inspiration og impulser, men den kan også være rastløs og omskiftelig i energien, der skal ske noget. Så gælder det om at gå efter de optimale fremadrettede forandringer.

I den samlede energi så er der ekstra englehjælp at hente, så husk at bede dine engle om hjælp og trække på dem alt det du kan, de hjælper dig med at løse dine opgaver og vise vej.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *