Den 3. August 2013

574794_475525169131969_1342955680_nDen 3. August 2013

3 er målrettet af natur, den har et godt overblik og sans for detaljer og den er god til at strukturere og lave system i tingene. Den er også både beskyttende, trofast og loyal overfor det nære og ens nærmeste, men kan være reserveret. På et dybere plan forener den ydre viden med indre visdom.

I energien udadtil så har vi en meget åben og grænseløs energi, fuld af muligheder men uden bremser, så man skal selv være opmærksom på at mærke egne og andres grænser, sige til og fra og tage vare på sig selv. Og undgå at sprede energien i for mange retninger, men i stedet gå efter det optimale. Det kan være godt at bede om ekstra beskyttelse.

I energien indadtil så er der fokus på kommunikation via ord, tanker. følelser, ideer og impulser udtrykkes og der kan også være meget aktivitet, gang i den og mange bolde i luften. Så trænger man til at slappe af skal man selv sørge for at koble fra.

I den samlede energi så har vi en omskiftelig energi, kreativ, men også foranderlig så gå efter de fremadrettede gode forandringer.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *