Jomfruens Tegn

HjerteJomfruens tegn 23/8 – 2013 til 23/9 – 2013

Nu går vi ind i et nyt stjernetegn og det betyder et skift i energien for os alle og her er det den energi der arbejder i vores indre som ændrer retning og karakter. Det særlige lige nu er at den indre energi så vil være den samme som vores månedsenergi i resten af August måned, det vil sige at energierne til og med den 31. August bliver dobbelte og dermed ekstra intense og stærke.

Jomfruens tegn er astrologisk et jordtegn, analytisk, kritisk, et godt overblik og god til at skabe struktur og systemer og med en stærk sans for detaljer.
Indenfor sjælens numerologi er det et spirituelt tegn på grund af dets evne til at arbejde indad og hente visdom og information i detaljer i det indre, afdække viden og dermed lede til erkendelse.
Man skal være opmærksom på tendensen i jomfruen til at være selvkritisk, så man ikke er for hård ved sig selv eller bruger sin sans for detaljer til at finde egne fejl.

Herunder kan du læse om hvilken betydning det har for dig og din energi at vi er gået ind i et nyt stjernetegn.
Energierne gælder lige meget hvilken tid på året man er født, den gælder for os alle, så derfor kan alle finde deres fødselstal herunder.

♥♥♥

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i en hvilken som helst måned, så handler det om forstærket kommunikation, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk. Det er vigtigt at arbejde på og have fokus på en optimal og positiv kommunikation, da det så er dette som vil forstærkes. Energien kan også gøre ekstra følsom for stemninger og energier i ens omgivelser, så der kan være behov for ekstra beskyttelse fra ens skytsengle, men det er også vigtigt indimellem at rense sin energi, da man er lidt som en si og derfor nemt får andres energi ind i ens system. Dette kan gøres ved at forestille sig et bad af hvidt lys som trænger ind i alle celler ♥

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i en hvilken som helst måned, så er det tid til at fokusere på at give slip, det kan være at du er kørt fast i den samme rille, de samme mønstre, at du er blevet for fastlåst i hverdagen, eller trænger til at se med nye øjne på nogle af de relationer eller arbejdsområder du har i dit liv. Giv slip og lad det hele flyde også selvom det føles usikkert indimellem. Gør noget andet end du plejer, giv slip på nogle af dine pligter for en tid. Find tilliden til at når noget gammelt slippes, så skaber det samtidig plads for noget nyt og bedre. Og hav tillid til at der er en mening med livet, find den røde tråd og overgiv dig til det guddommelige i dig selv, stol på at alt er som det skal være ♥

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i en hvilken som helst måned, så åbner energien sig meget, den bliver grænseløs og bremseløs, alt kan lade sig gøre, alle muligheder åbner sig og energien vil gerne sprede sig i alle retninger. Det er din opgave at undgå at sprede energien for meget eller i retninger du egentlig ikke ønsker, så tag styringen og kaptajnskasketten på, tag også ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sårbarhed, gøre dig ekstra sensitiv. Vær ekstra opmærksom på egne og andres grænser og bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel ved behov. Og nyd så den åbne energi, at blokeringer og hæmninger opløses ♥

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i en hvilken som helst måned, så er det tid til at finde din styrke frem og bruge den, du vil opdage at du måske søger udfordringerne eller tiltrækker dem, man kan sige at du bliver testet på din evne til at stå fast og holde ved. Den kræver at du er selvstændig, har fokus på at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår udfordringer i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din styrke til at få tingene løst. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis det føles for krævende,  også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Få brugt din energi, også fysisk ♥

Er du født den 5, 14 eller 23 i en hvilken som helst måned, så er der power på, energien er vital, dynamisk, stærk og handlekraftig, men også positiv og optimistisk, en solenergi. Energien kan gøre mere direkte af natur, man er som man er og siger tingene ligeud og så må andre jo acceptere det eller ej. Energien går efter det optimale i alt hvad den rører ved, kompromisser og halve løsninger undgås så vidt muligt. Der er behov for orden og styr på tingene og der er en vis perfektionisme inde over.  I denne energi har man styrke til at bevæge sig ud i lyset, blive set og være i centrum som den man er. Energien kan forstærke lederevner, hvis man arbejder med dette ♥

Er du født den 6, 15 eller 24 i en hvilken som helst måned,  så handler det om at finde balancen, finde sit ståsted og den vej man skal gå fremover. Det er bedst at undgå ekstremer, da energien er temmelig følsom og kan gøre at man svinger mere end ellers. Den har en stor indlevelses og indfølingsevne, men der er også meget glæde og kærlighed i den og så har den fokus på andre, så man kan sagtens bruge den til at gøre andre glade ved at anvende sin gode indfølingsevne. Det kan godt kræve noget ekstra at tage beslutninger i denne energi, da man er god til at se en sag fra flere sider og derfor kan synes at de forskellige muligheder kan være lige gode. Så vigtigt at være centreret ♥

Er du født den 7, 16 eller 25 i en hvilken som helst måned, så bliver energien målrettet i forhold til detaljer, den går i dybden, har et godt overblik og er god til at strukturere og få system i tingene, samtidig med at der kan være en del perfektionisme omkring den i forhold til detaljer. Den er god til at forene ydre viden med indre visdom. Den er beskyttende og loyal og trofast imod det nære og ens nærmeste. Den er både indfølende og vital i energien, god power og handlekraft. Den har sit fokus på andre mennesker. Den tager sig tid til at se andre mennesker og nye veje an, for at vurdere om det er aktuelt og godt at involvere sig dybere i ♥

Er du født den 8, 17 eller 26 i en hvilken som helst måned, så går du ind i et blødt engletal, der retter fokus på om du er i balance, når du giver dig selv og det du kan til andre eller til en sag du vil give alt for, om du giver dig selv der hvor det du kommer med bliver værdsat, der hvor der er motivation og åbenhed for forandring. Energien har en enorm indfølings og indlevelsesevne, man kan uden videre bevæge sig ind i andre mennesker eller et emne, men skal dermed også huske på sig selv, så man ikke forsvinder eller overser sig selv, så det kun kommer til at handle om andre. En energi man næsten kan svæve i så fin er den ♥

Er du født den 9, 18 eller 27 i en hvilken som helst måned, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der er behov for f.eks tanker. ideer, følelser, meninger og indsigt og her særligt i forhold til jeg-du relationer, det kan være vejledning og rådgivning, men også undervisning. Også det skriftlige er i fokus, hvis der er en bog undervejs eller andet der er behov for at få ned på papir. Energien kan give mange bolde i luften og er i konstant bevægelse, så det er godt lige at huske at tage en pause ved behov, men ellers nyde aktiviteten. Der er også godt overblik og fokus på detaljer ♥

♥♥♥ 111 ♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *