Den 22. August 2013

1010645_616317738386044_674869007_nDen 22. August 2013

22 er et blidt og blødt engletal med en stærk indfølings og indlevelsesevne, der gør at man kan give sig selv fuldt ud til andre mennesker eller en sag der har betydning for en. Da energien er så fin er det vigtigt at give den til områder eller mennesker som virkelig værdsætter den.

I energien udadtil så har vi en powerfuld og udfordrende energi, den tester os på vore styrke til at stå på egne ben, klare os selv og håndtere opgaver der kræver noget af os eller betyder at vi er nødt til at gå imod strømmen. Derfor arbejder vi ofte alene i denne energi som også er arbejdsom og god til det indre arbejde.

I energien indadtil så har vi en givende energi som har stor omsorg og kærlighed for ens medmennesker, altid klar til at give en hånd med og samtidig rummer energien stærke healingsevner. Også sansernes område er der stort fokus på.

I den samlede energi så har vi en sensitiv og powerfuld kommunikationsenergi, den kan både aktivere temperament, men også give hjælp til at tale for en god sag.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *