1. September 2013

969751_630554373629047_1273206759_nDen 1. September 2013

Ny månedsenergi og dermed også slut med perioden med de dobbelte energier.

1 er en stærk, vital og dynamisk solenergi, den har god handlekraft og er positiv og optimistisk af natur. Den er også perfektionistisk, går efter det optimale i enhver situation og har det bedst med orden i sagerne.

I energien udadtil så er der fokus på at give slip på noget gammelt for at gøre plads til noget nyt, så området i forhold til andre mennesker og ens omverden kommer i fokus. Det er vigtigt at opøve tillid og stole på den overordnede styrende kraft, selvom man ikke kan se hvad der venter forude.

I energien indadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, samtidig med at energien er sensitiv og nemt mærker andres energi og stemninger, så der kan derfor være behov for ekstra beskyttelse.

I den samlede energi er der fokus på skift, energien er foranderlig og det er bedst med en positiv og fremadrettet indstilling.

♥♥♥

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *