September Måned 2013

HjerteSeptember måned 2013

Vi er gået ind i September måned og det betyder et skift i energien for os alle.
Her gælder det den energi der arbejder udadtil i forhold til vores omverden og andre mennesker.

September vender energien mere indad, den søger dybere og det indre prioriteres frem for det ydre. For dem som elsker at være udadvendte kan den føles tung, mens andre vil elske den fornemmelse af at kunne begynde at gå i hi, tænke på høsttid og søge efter hvile. Energien er foranderlig og utraditionel, men har også fokus på kommunikation af den forstærkede slags.

Energierne gælder lige meget hvilken tid på året man er født, da det er månedsenergien for os alle.
♥♥♥

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i en hvilken som helst måned så er det tid til at fokusere på at give slip, det kan være at du er kørt fast i den samme rille, de samme mønstre, at du er blevet for fastlåst i hverdagen, eller trænger til at se med nye øjne på nogle af de relationer eller arbejdsområder du har i dit liv. Giv slip og lad det hele flyde også selvom det føles usikkert indimellem. Gør noget andet end du plejer, giv slip på nogle af dine pligter for en tid. Find tilliden til at når noget gammelt slippes, så skaber det samtidig plads for noget nyt og bedre. Og hav tillid til at der er en mening med livet, find den røde tråd og overgiv dig til det guddommelige i dig selv, stol på at alt er som det skal være ♥

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i en hvilken som helst måned, så åbner energien sig meget, den bliver grænseløs og bremseløs, alt kan lade sig gøre, alle muligheder åbner sig og energien vil gerne sprede sig i alle retninger. Det er din opgave at undgå at sprede energien for meget eller i retninger du egentlig ikke ønsker, så tag styringen og kaptajnskasketten på, tag også ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sårbarhed, gøre dig ekstra sensitiv. Vær ekstra opmærksom på egne og andres grænser og bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel ved behov. Og nyd så den åbne energi, at blokeringer og hæmninger opløses ♥

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i en hvilken som helst måned, så er det tid til at finde din styrke frem og bruge den, du vil opdage at du måske søger udfordringerne eller tiltrækker dem, man kan sige at du bliver testet på din evne til at stå fast og holde ved. Den kræver at du er selvstændig, har fokus på at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår udfordringer i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din styrke til at få tingene løst. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis det føles for krævende,  også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Få brugt din energi, også fysisk ♥

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i en hvilken som helst måned, så er der power på, energien er vital, dynamisk, stærk og handlekraftig, men også positiv og optimistisk, en solenergi. Energien kan gøre mere direkte af natur, man er som man er og siger tingene ligeud og så må andre jo acceptere det eller ej. Energien går efter det optimale i alt hvad den rører ved, kompromisser og halve løsninger undgås så vidt muligt. Der er behov for orden og styr på tingene og der er en vis perfektionisme inde over.  I denne energi har man styrke til at bevæge sig ud i lyset, blive set og være i centrum som den man er. Energien kan forstærke lederevner, hvis man arbejder med dette ♥

Er du født den 5, 14 eller 23 i en hvilken som helst måned, så handler det om at finde balancen, finde sit ståsted og den vej man skal gå fremover. Det er bedst at undgå ekstremer, da energien er temmelig følsom og kan gøre at man svinger mere end ellers. Den har en stor indlevelses og indfølingsevne, men der er også meget glæde og kærlighed i den og så har den fokus på andre, så man kan sagtens bruge den til at gøre andre glade ved at anvende sin gode indfølingsevne. Det kan godt kræve noget ekstra at tage beslutninger i denne energi, da man er god til at se en sag fra flere sider og derfor kan synes at de forskellige muligheder kan være lige gode. Så vigtigt at være centreret ♥

Er du født den 6, 15 eller 24 i en hvilken som helst måned, så bliver energien målrettet i forhold til detaljer, den går i dybden, har et godt overblik og er god til at strukturere og få system i tingene, samtidig med at der kan være en del perfektionisme omkring den i forhold til detaljer. Den er god til at forene ydre viden med indre visdom. Den er beskyttende og loyal og trofast imod det nære og ens nærmeste. Den er både indfølende og vital i energien, god power og handlekraft. Den har sit fokus på andre mennesker. Den tager sig tid til at se andre mennesker og nye veje an, for at vurdere om det er aktuelt og godt at involvere sig dybere i ♥

Er du født den 7, 16 eller 25 i en hvilken som helst måned, så går du ind i et blødt engletal, der retter fokus på om du er i balance, når du giver dig selv og det du kan til andre eller til en sag du vil give alt for, om du giver dig selv der hvor det du kommer med bliver værdsat, der hvor der er motivation og åbenhed for forandring. Energien har en enorm indfølings og indlevelsesevne, man kan uden videre bevæge sig ind i andre mennesker eller et emne, men skal dermed også huske på sig selv, så man ikke forsvinder eller overser sig selv, så det kun kommer til at handle om andre. En energi man næsten kan svæve i så fin er den ♥

Er du født den 8, 17 eller 26 i en hvilken som helst måned, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der er behov for f.eks tanker. ideer, følelser, meninger og indsigt og her særligt i forhold til jeg-du relationer, det kan være vejledning og rådgivning, men også undervisning. Også det skriftlige er i fokus, hvis der er en bog undervejs eller andet der er behov for at få ned på papir. Energien kan give mange bolde i luften og er i konstant bevægelse, så det er godt lige at huske at tage en pause ved behov, men ellers nyde aktiviteten. Der er også godt overblik og fokus på detaljer ♥

Er du født den 9, 18 eller 27 i en hvilken som helst måned, så bliver energien givende og omsorgsfuld, der rettes fokus mod at gøre noget godt for andre og den moderlige energi er i fokus. Der er også stærke healingskræfter i energien som kan komme andre levende væsener til gode. Også sansernes område aktiveres mere, det handler om skønhed, farver, musik, mad, nydelse, livsstil og livsenergi at give omsorg via det som man mærker igennem sine sanse, f.eks at skabe noget som er til glæde for andre. Energien har primært sit fokus på andre og på ens rolle i forhold til at give mere til ens omverden ♥

Jeg ønsker jer alle en dejlig september måned ♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *