Den 29. September 2013

533543_444292165630111_1388695619_nDen 29. September 2013

29 er både blød og indfølende og handlekraftig og powerfuld og kunsten består i at holde balancen imellem disse to. I 29 er der mere fokus på andre mennesker og samspillet i forhold til dem end på en selv. man kan være direkte af natur i denne energi, men også indadvendt med fokus på den indre verden.

I energien udadtil så har vi en meget åben grænseløs energi, den har ikke så mange bremser i sig og dermed heller ikke så mange barrier. Kunsten består i at gå efter det optimale, i stedet for at sprede sin energi i for mange retninger og det kræver også evnen til at sige fra overfor det som ikke er optimalt nok.

I energien indadtil så er der tempo på, følelserne kan være i bevægelse og det går bare der udad af, så det til tider kan føles som at være i en rutsjebane, det går op og ned. I denne energi er det vigtigt at undgå stress og følge glæden, men også have fokus på at skabe flow, så det undgås at gå for meget op og ned.

I den samlede energi så har vi en stærk, udfordrende og powerfuld energi, vi kan blive udfordret og testet på vores styrke, men kan også have behov for at være alene, komme i bund med opgaver eller vende os indad.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *