Den 28. September 2013

944213_536948449697815_745973542_nDen 28. September 2013

28 er en meget åben energi, der samtidig har sit fokus på andre, mere end på sig selv. Energien er stærk og generelt optimistisk, men samtidig perfektionistisk den går altid efter det optimale i alt hvad den rører ved. Der er god dynamik og handlekraft i energien, men det kan være sværere at mærke egne og andres grænser i den, så det skal der øves på.

I energien udadtil så er der fokus på at give slip, det kan være forholdet til andre mennesker og ens omverden som er oppe at vende, måske skal man se mere på sine handlemønstre og den måde man har tendens til at bevæge sig ud i verden. Tillid er vigtigt, for når det gamle slippes, skabes der plads til nyt.

I energien indadtil så har vi en stærk marsenergi, den kan vende indad og gøre arbejdsom, den kan give lyst til at være alene men tester også en på ens styrke og kraft, om man tør stå alene, tør gå imod strømmen, tør følge sig selv. På den måde kan den føles krævende for nogle mennesker.

I den samlede energi så handler det overordnet om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, så lyt til din intuition og overgiv dig til den overordnede styrende kraft.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *