Den 3. Oktober 2013

480968_436969553029039_1935790463_nDen 3. Oktober 2013

3 er målrettet, den har et godt overblik og er god til detaljer og samtidig er den loyal og trofast, beskyttende af natur og prioriterer det nære og ens nærmeste. Energien kan gøre reserveret, man ser andre mennesker lidt an, før man åbner sig.

I energien udadtil så har vi en stærk og vital solenergi, den er dynamisk, handlekraftig og powerfuld, men også direkte af natur, viser direkte i væremåde og udtryk, hvem man er og hvad man står for og har desuden god jeg styrke. Den er også perfektionistisk, den går efter det optimale i enhver situation og går nødigt på kompromis.

I energien indadtil så har vi et engletal, blødt og stærkt som kan give ekstra beskyttelse oppefra, ekstra kontakt til ens engle og ekstra hjælp hvis man er åben for det og tør bede om det. Der er også ekstra fokus på ens opgaver som vejleder og vejviser, hvis man er en af dem som går foran og baner vejen for nye energier.

I den samlede energi så er energien overordnet målrettet, med god fokus på detaljer og et godt overblik.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *