Den 4. Oktober 2013

1449_605776352773516_325611356_nDen 4. Oktober 2013

4 er en kreativ, foranderlig energi, den er omskiftelig og sin egen, trives bedst under frihed, hvor den kan gøre det den har lyst til. Den er fuld af ideer, impulser og inspiration, men til tider udsat for krævende ændringer i livet, så det er vigtigt at lære at være på forkant og gå efter de optimale forandringer i livet.

I energien udadtil så har vi et stærkt og blødt engletal som giver ekstra hjælp i forhold til vores omverden og andre mennesker, ekstra beskyttelse, men også fuld fokus på vores opgaver og arbejder vi som vejleder eller vejviser for andre, kommer der ekstra power på. Bed bevidst om hjælp og husk at sige tak.

I energien indadtil så er der fokus på at være tilstede i nuet, tage et skridt ad gangen og fordybe sig i detaljer. Energien handler om at bygge noget op, så vær opmærksom på at bygge god energi op. Prøv ikke på at tage alt for mange skridt ad gangen, for så vil energien bremse for meget, vær i den og du vil lære meget.

I den samlede energi så er der fokus på aktivitet og bevægelse et skridt ad gangen og altså ekstra hjælp at trække på.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *