Den 5. Oktober 2013

254460_568705096480642_603677313_nDen 5. Oktober 2013

5 er en aktiv, kommunikerende energi, den er konstant i bevægelse og kan have mange bolde i luften. Det er vigtigt i denne energi at lære at anvende de former for bevægelse som beroliger, f.eks en gå tur i naturen, yoga, da det kan fjerne for meget uro og forvirring i ens system.

I energien udadtil så er der fokus på at bygge energi op, derfor handler det om at blive i nuet og når man går fremad så er det et skridt ad gangen hvor man gradvist flytter energien, så ingen hurtige overspringshandlinger her. Tag et skridt ad gangen, fordyb dig i detaljer og husk at nyde de enkle øjeblikke.

I energien indadtil så er der fokus på ideer, impulser, inspiration og kreativitet, det kan være områder hvor der overvejes hvilke forandringer der er behov for, hvor skal der tænkes i nye baner og hvilke følelsesmønstre har behov for forandring. Energien er frihedselskende og sin egen.

I den samlede energi så er energien åben og søgende, den går efter dybde og mening i livet og efter at skabe en stærkere og bedre kontakt til sin intuition.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *