Den 7. Oktober 2013

1384064_10201572308281997_932530919_nDen 7. Oktober 2013

7 er en åben og intuitiv energi, dem er følsom og har en god fantasi, desuden har den en uskyld og renhed i sin energi. Den søger efter dybere mening i livet og trives bedst i kærlige energier og omgivelser, hvor den kan se sig selv som en del af en større helhed. Den har god kontakt opadtil.

I energien udadtil så har vi en aktiv energi der samtidig er meget kommunikerende, den har fokus på at udtrykke tanker, ideer, følelser, meninger til ens omverden, udtrykke sig via ord. Den er konstant i bevægelse og kan give mange bolde i luften.

I energien indadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, den kan gøre ekstra sensitiv, den har et par ekstra antenner som opfanger alle mulige energier og derfor kan det være en god ide at være opmærksom på ekstra beskyttelse og at huske at rense sine energier igennem, alt det man har opfanget.

I den samlede energi så har vi stærke kommunikationsenergier, men også et engletal som giver ekstra hjælp oppefra, ekstra kontakt, hvis man er åben for det.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *