Den 8. Oktober 2013

559139_407136499345678_528033406_nDen 8. Oktober 2013

8 er en meget åben, grænseløs energi, den har ingen bremser, ingen barrierer, ingen hæmninger i sig, men er fuld af en masse muligheder, når altså man har lært at rumme så åben en energi. Den kræver nemlig at man er i stand til at gå efter det optimale og sige fra overfor det som ikke er det, desuden gør energien ofte ekstra sensitiv.

I energien udadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så derfor er det bedst at sørge for optimal og god kommunikation. Desuden giver energien også et par ekstra antenner, så man nemt opfanger og samler andre menneskers energi op, nogle gange uden at man opdager det, så det kan kræve ekstra rensning og beskyttelse,

I energien indadtil så er der fokus på at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, ofte skal forholdet til de nære relationer op at vende eller gamle tanke og følelsesmønstre popper op for at blive sluppet. Det kræver tillid og åbenhed overfor hvad ens intuition fortæller en, overgivelse til en højere styring.

I den samlede energi så er der fokus på nye veje, forandring og skift, der skal slippes og energien kan være ekstra sensitiv.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *