Den 12. Oktober 2013

552371_440057652720229_2138594089_nDen 12. Oktober 2013

12 er en energi som sætter tempoet ned og fokuserer på dybde og detaljer, så har du for travlt så vil du sikkert føle dig bremset i denne energi som først er tilfreds når alle detaljer er med. Energien bygger op, så sørg for at bygge noget godt op, ligesom den også er god til bare at være tilstede i nuet og nyde de enkle øjeblikke.

I energien udadtil så har vi en hurtig, aktiv, rullende energi, en solenergi der på mange måder er positiv og optimistisk af natur, men som også til tider kan give en følelse af at være i en rutsjebane, den kan gå op og ned, især hvis man er i stressende omstændigheder. Så gå efter glæden og efter at skabe flow.

I energien indadtil så har vi et engletal som giver ekstra hjælp og kontakt opadtil hvis man beder om det, og som retter fokus på at gå efter det optimale, leve de optimale drømme ud. Energien retter fokus på vores evner som vejledere eller/og vejvisere, den er en hjælp til dem som går foran og som åbner nye døre for andre, åbner for nye muligheder for dem som kommer efter.

I den samlede energi er der fokus på forandring og skift, nye muligheder kan vise sig og nye, nye ideer dukke op, så det er en god ide at være på forkant og have fokus på at gå det nye i møde, for at bruge energien mest optimalt. Og ja der kan både være noget tempo på, men alligevel holder energien igen, så lidt dobbelt der.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *