Den 11. Oktober 2013

563102_490725677653426_730181308_nDen 11. Oktober 2013

11 er en blødt og stærkt engletal med stærke energier som retter fokus på hvordan vi bedst kan være vejledere og vejvisere for andre mennesker, hvordan vi kan være med til at bane vejen, hvordan vi kan rådgive. Der er ekstra god kontakt opadtil, hvis man er åben for det og husker at bede om hjælp og beskyttelse.

I energien udadtil så har vi en stærk og powerfuld marsenergi, som kan give ekstra arbejde for os, den gør at vi fokuserer på at arbejde igennem, komme i bund med opgaver der venter og virkelig gør en indsats. For nogle kan den dog godt tiltrække udfordringer og kamp.

I energien indadtil så er der tempo på, energien ruller derud af og vi må gøre vores bedste for at følge med, da det til tider godt kan føles som at være i en rutsjebane, det kan gå op og med. Jo mere vi forsøger at skabe flow, eller lade energien skabe flow jo bedre er det, ligesom det er bedst at følge glæden og undgå det som skaber stress.

I den samlede energi er der også overordnet fart på, der kan være meget glæde i energien, men også udfordringer hvor man testes på sin styrke.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *