16. Oktober 2013

972323_603880069629811_744385333_nDen 16. Oktober 2013

16 er en energi som handler om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt. Det kan være arbejdsmæssigt eller i forhold til relationer eller andre vitale livsområder hvor denne giv slip proces kører. Det er vigtigt at opøve tillid og overgive sig til sin intuition og den indre ledelse.

I energien udadtil så har vi en aktiv energi, den kan give mange bolde i luften og er konstant i bevægelse, samtidig med at den er stærk omkring ord, at udtrykke meninger, være i dialog med andre på en stærk måde.

I energien indadtil så har vi også en kommunikationsenergi, her er den bare ekstra forstærket, der lægges et ekstra plus på så sørg for at kommunikere på en positiv måde. Samtidig kan energien gøre ekstra sensitiv, man har et par ekstra antenner ude og tager derfor ekstra meget ind i sit system.

I den samlede energi så har vi et engletal som retter ekstra fokus på at være vejleder og vejviser for andre og der kan være ekstra god kontakt opadtil i den.

♥♥♥

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *