Den 17. Oktober 2013

1098487_636392703045214_653420137_nDen 17. Oktober 2013

17 er en meget åben, grænseløs energi, den er uden bremser, barrierer og hæmninger, og fuld af muligheder, hvis man kan lære at rumme dens kraft. Det er vigtigt at lære evnen til at sige fra og til, tage vare på sig selv, beskytte sig selv men også lære at gå efter det optimale.

I energien udadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, den er ekstra sensitiv, giver et par ekstra antenner i forhold til ens omverden så man let fanger energier omkring sig. Det kan være godt med ekstra beskyttelse eller at rense sin energi ved behov.

I energien indadtil så er der fokus på at give slip på det der er for at skabe plads for det der kommer, plads til noget nyt og det kræver tillid og modet til at overgive sig til sin intuition og en højere form for styring.

I den samlede energi så handler det om forandring, nye veje og muligheder, men energien er også omskiftelig. Lad det gamle falde og det ny få fodfæste og rens og beskyt din energi ved behov.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *