Den 18. Oktober 2013

943107_534500193275974_954345636_nDen 18. Oktober 2013

18 er en stærk og powerfuld, åben marsenergi, den tester dig gerne på din styrke og evne til at stå fast, gå imod strømmen, samtidig med at den både kan vende indad og udad. Der er god jegstyrke i energien, men den kan også være udfordrende.

I energien udadtil så er der fokus på at give slip, det kan være arbejdsmæssigt eller på andre områder i forhold til ens omverden, det gamle skal slippes for at det nye kan få plads. Det er vigtigt at lytte til ens intuition og overgive sig til en højere styring.

I energien indadtil så har vi en meget åben og grænseløs energi, den er fuld af muligheder, men er svær at rumme, da den kan gøre meget sensitiv, fordi at den er uden bremser, uden barrierer og også kan være uden beskyttelse.

I den samlede energi så er der fokus på ekstra åbenhed og sensitivitet, man kan have ekstra antenner ude på ens omverden og kan have behov for ekstra beskyttelse.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *