Den 22. Oktober 2013

526672_487478541311473_2141075907_nDen 22. Oktober 2013

22 er en blid og følsom energi, et engletal med stærke indfølings energi, den er meget givende, man kan give sig selv 100% til andre mennesker eller en sag, men skal også passe på sin balance og give der hvor energien bliver værdsat, da man ellers kan miste energi.

I energien udadtil så har vi også et stærkt og blødt engletal som retter fokus på vores vej og vores livsformål. Den kan give ekstra hjælp oppefra, hvis man er åben for det og husker at bede om det, men også ekstra kontakt. Arbejder du på din livsvej som en form for vejviser eller vejleder, så vil energien være meget stærk idag.

I energien indadtil så er der fokus på at være tilstede i nuet, energien flytter sig gradvist et skridt ad gangen for at komme i dybden og få alle detaljer med. Så har man for travlt så vil man blive bremset og sendt tilbage ind i sit centrum. Der kan være perfektionisme i energien, man giver bedst det ud som man er helt sikker på er gennemprøvet.

I den samlede energi så er der fokus på bevægelse og aktivitet og der kan også være flere bolde i luften, men tempoet får ikke lov at blive for stærkt. Tag et øjeblik ad gangen.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *