Skorpionens tegn

HjerteSkorpionens tegn 23/10 – 2013 til 22/11 – 2013

Nu går vi ind i et nyt stjernetegn og det betyder et skift i energien for os alle og her er det den energi der arbejder i vores indre som ændrer fokus og karakter.

Skorpionens tegn er astrologisk et vandtegn, men sjæls – numerologisk et kropstegn. Vand har at gøre med følelser, evnen til at være i sine følelser, bruge ens følelser til at skabe flow og energi. At der også er fokus på kroppen betyder at det er godt at være ekstra opmærksom på at tage vare på sin fysiske krop, men også at huske på at følelser der lukkes inde kan sætte sig til ubalancer i kroppen, så det er godt at finde hensigtsmæssige måder at udtrykke sig på.

Herunder kan du læse om hvilken betydning det har for dig og din energi at vi er gået ind i et nyt stjernetegn.

Energierne gælder lige meget hvilken tid på året man er født, den gælder for os alle, så derfor kan alle finde deres fødselstal herunder.

♥♥♥

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i en hvilken som helst måned, så er det tid til at finde din styrke frem og bruge den, du vil opdage at du måske søger udfordringerne eller tiltrækker dem, man kan sige at du bliver testet på din evne til at stå fast og holde ved. Den kræver at du er selvstændig, har fokus på at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår udfordringer i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din styrke til at få tingene løst. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis det føles for krævende,  også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Få brugt din energi, også fysisk ♥

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i en hvilken som helst måned, så er der power på, energien er vital, dynamisk, stærk og handlekraftig, men også positiv og optimistisk, en solenergi. Energien kan gøre mere direkte af natur, man er som man er og siger tingene ligeud og så må andre jo acceptere det eller ej. Energien går efter det optimale i alt hvad den rører ved, kompromisser og halve løsninger undgås så vidt muligt. Der er behov for orden og styr på tingene og der er en vis perfektionisme inde over.  I denne energi har man styrke til at bevæge sig ud i lyset, blive set og være i centrum som den man er. Energien kan forstærke lederevner, hvis man arbejder med dette ♥

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i en hvilken som helst måned, så handler det om at finde balancen, finde sit ståsted og den vej man skal gå fremover. Det er bedst at undgå ekstremer, da energien er temmelig følsom og kan gøre at man svinger mere end ellers. Den har en stor indlevelses og indfølingsevne, men der er også meget glæde og kærlighed i den og så har den fokus på andre, så man kan sagtens bruge den til at gøre andre glade ved at anvende sin gode indfølingsevne. Det kan godt kræve noget ekstra at tage beslutninger i denne energi, da man er god til at se en sag fra flere sider og derfor kan synes at de forskellige muligheder kan være lige gode. Så vigtigt at være centreret ♥

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i en hvilken som helst måned, så bliver energien målrettet i forhold til detaljer, den går i dybden, har et godt overblik og er god til at strukturere og få system i tingene, samtidig med at der kan være en del perfektionisme omkring den i forhold til detaljer. Den er god til at forene ydre viden med indre visdom. Den er beskyttende og loyal og trofast imod det nære og ens nærmeste. Den er både indfølende og vital i energien, god power og handlekraft. Den har sit fokus på andre mennesker. Den tager sig tid til at se andre mennesker og nye veje an, for at vurdere om det er aktuelt og godt at involvere sig dybere i ♥

Er du født den 5, 14 eller 23 i en hvilken som helst måned, så går du ind i et blødt engletal, der retter fokus på om du er i balance, når du giver dig selv og det du kan til andre eller til en sag du vil give alt for, om du giver dig selv der hvor det du kommer med bliver værdsat, der hvor der er motivation og åbenhed for forandring. Energien har en enorm indfølings og indlevelsesevne, man kan uden videre bevæge sig ind i andre mennesker eller et emne, men skal dermed også huske på sig selv, så man ikke forsvinder eller overser sig selv, så det kun kommer til at handle om andre. En energi man næsten kan svæve i så fin er den ♥

Er du født den 6, 15 eller 24 i en hvilken som helst måned, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der er behov for f.eks tanker. ideer, følelser, meninger og indsigt og her særligt i forhold til jeg-du relationer, det kan være vejledning og rådgivning, men også undervisning. Også det skriftlige er i fokus, hvis der er en bog undervejs eller andet der er behov for at få ned på papir. Energien kan give mange bolde i luften og er i konstant bevægelse, så det er godt lige at huske at tage en pause ved behov, men ellers nyde aktiviteten. Der er også godt overblik og fokus på detaljer ♥

Er du født den 7, 16 eller 25 i en hvilken som helst måned, så kommer det til at handle om andre mennesker, til at give og hjælpe og gøre en forskel. Man kan nærmest sige at man ophæver noget af sit eget karma ved at bruge sin energi til at gøre noget positivt for andre eller at man får noget ved at glæde andre. Energien rummer samtidig meget stærke healingsenergier, så har man evner for dette så vil de forstærkes. Udover dette så har den fokus på sanserne, der kan blive ekstra fokus på hvad der stimulerer synet, hørelsen, lugt og smagssans og så selvfølgelig følesansen. Det handler om nydelse og kreativiteten øges ♥

Er du født den 8, 17 eller 26 i en hvilken som helst måned, så åbnes din intuition mere, du åbnes i forhold til spirituelle områder. Der vil være særligt fokus på andre mennesker og kommunikationen vil også være aktiv, så du bedre kan udtrykke din intuition via ord. Energien kan gøre dig søgende, du vil ikke være tilfreds med for meget overflade, men foretrækker at beskæftige dig med noget som giver mening for dig. Og du vil få mere behov for helhed og sammenhæng i livet og prioritere at skabe en god verden i dine omgivelser. Det kan opleves som en aktiv periode, hvor der sker ekstra meget ♥

Er du født den 9, 18 eller 27 i en hvilken som helst måned, så åbnes energien meget, den er grænseløs, uden bremser og barrierer, men også fuld af muligheder for den som kan rumme den. Den kræver en god kaptajn der tør gå efter det optimale, gå efter mulighederne men også evnen til at sige til og fra, tage vare på sin sensitivitet. Der er mere fokus på andre end på en selv, man giver meget ud og skal huske at beskytte sig selv eller give hvor det bliver værdsat. Sårbarheden kan være stærk, så nogle kan have behov for at bede ens engle om ekstra beskyttelse. Vær ekstra opmærksom på at mærke efter hvor man selv er i forhold til andre ♥

♥♥♥ 111 ♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *