November 2013

HjerteNovember måned 2013

Vi er gået ind i November måned og det betyder et skift i energien for os alle.
Her gælder det den energi der arbejder udadtil i forhold til vores omverden og andre mennesker.

November bringer stærke, specielle og powerfulde energier med sig og i år er den ekstra intens i de første tre uger, hvilket selvfølgelig giver ekstra udvikling for os alle, fordi at vi både i stjernetegnsenergien og i månedsenergien vil ligge i den samme grundenergi og det betyder jo at energien dobles op, at den ydre og udadrettede energi og indre sjælskerneenergi er ens. Dette gælder indtil vi går ud af skorpionens tegn den 22. November. Læs derfor igen om hvilken energi I står i igennem skorpionens periode, dette har jeg tidligere skrevet om.

November retter fokus på vores evner som vejviser og vejleder, giver ekstra hjælp og kraft til dem der går foran og er med til at bane vejen for dem som kommer efter. Der kan være ekstra hjælp at hente og ekstra kontakt opadtil, til ens engle hvis man er åben for dette.

Energierne gælder lige meget hvilken tid på året man er født, da det er månedsenergien for os alle.
♥♥♥

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i en hvilken som helst måned så er det tid til at finde din styrke frem og bruge den, du vil opdage at du måske søger udfordringerne eller tiltrækker dem, man kan sige at du bliver testet på din evne til at stå fast og holde ved. Den kræver at du er selvstændig, har fokus på at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår udfordringer i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din styrke til at få tingene løst. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis det føles for krævende,  også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Få brugt din energi, også fysisk ♥

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i en hvilken som helst måned, så er der power på, energien er vital, stærk og handlekraftig, men også positiv og glad, en solenergi. Der er tempo i energien, den ruller stærkt det meste af tiden, derfor er det også vigtigt at følge glæden og flowet i den gode retning, ind i en opadgående spiral. Undgå stress da det kan køre din energi i bund, undgå at gøre for meget af det som føles forkert eller hvor glæden mangler, da det kan give for mange op og nedture . Tempoet er hurtigt, så sørg for at huske at det er dig der styrer energien og skift retning ved behov, det er måden at håndtere denne energi, for den er konstant i bevægelse ♥

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i en hvilken som helst måned, så har vi et stærkt engletal som også fokuserer på din vej, på dine evner som vejleder og vejviser, f.eks hvis du er med til at åbne og bane vejen for nye områder. Samtidig så kan den give ekstra hjælp oppefra og ekstra stærk kontakt til engle, det går begge veje, hvis man er åben for det. Tallet kaldes også den fredelige krigers tal, som ser livets udfordringer som mulighed for udvikling af evner og til frigørelse af kraft for at kunne udføre sine opgaver. Energien spørger dig også om du er der hvor du vil være i livet, føles det rigtigt, er glæden tilstede og kan du mærke kærligheden til dig selv, til livet og andre eller skal noget ændres ♥

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i en hvilken som helst måned, så arbejder energien meget i nuet, så vær tilstede, undgå at fokusere på langsigtede mål, der får dit fokus væk fra dig selv. Tag et skridt ad gangen og sats på gradvise fremskridt. Se denne tid som en periode hvor du bygger din energi op. Arbejd i dybden og fokuser på detaljer. Nyd nuets energi, hvert øjeblik, og sæt pris på de enkle ting, tag en dag ad gangen. Når du har dit fokus på opbygning bruges energien konstruktivt. Energien kan også bryde ned og give dig en følelse af at blive bremset, hvis du er for langt væk fra dig selv. Det afhænger af hvor du har dit fokus. Saml din energi til det der venter forude ♥

Er du født den 5, 14 eller 23 i en hvilken som helst måned, så går du ind i en forandringsenergi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser. Energien er meget kreativ, iderig og fuld af inspiration. En forandringsenergi betyder også at det er godt at være på forkant med de ændringer som ens liv har brug for, da det altid er nemmere selv at springe ud i det nye, end at bliver skubbet derud. Energien følger dit fokus, så se i den retning du ønsker at gå for det vil hjælpe dig til at gå efter de fremadrettede forandringer og til at undgå dem der føles som tilbageskridt. Og sørg også for gode energier omkring dig ♥

Er du født den 6, 15 eller 24 i en hvilken som helst måned, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der er behov for, lyst til og energi til og give det ud til ens omverden og andre mennesker. Det kan være tanker, følelser, ideer eller områder hvor du skal vejlede, rådgive og fortælle. Energien er kreativ og iderig, og finder gerne nye måder at kommunikere på, den er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Der er en del tempo på og har god jegstyrke, så det kan være vigtigt indimellem at sørge for at finde noget ro, huske at trække vejret dybt og koble fra, det sker ikke altid af sig selv ♥

Er du født den 7, 16 eller 25 i en hvilken som helst måned, så kommer det til at handle om forstærket kommunikation, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk. Det er vigtigt at arbejde på og have fokus på en optimal og positiv kommunikation, da det så er dette som vil forstærkes. Energien kan også gøre ekstra følsom for stemninger og energier i ens omgivelser, man har ligesom et par ekstra antenner ude som opfanger mere end normalt, så der kan godt være behov for ekstra beskyttelse af ens energi, og desuden kan det være vigtigt indimellem at rense ens energi, da man kan være letpåvirkelig og derfor kan få andres energi ind i ens system. Dette kan gøres med hvidt lys ♥

Er du født den 8, 17 eller 26 i en hvilken som helst måned, så er det tid til at fokusere på at give slip, det kan være at du er kørt fast i den samme rille, de samme handlemønstre, at du er blevet for fastlåst i hverdagen, eller trænger til at se med nye øjne på nogle af de relationer du har i dit liv ude i din hverdag. Giv slip og lad det hele flyde også selvom det føles usikkert indimellem. Gør noget andet end du plejer, giv slip på nogle af dine pligter for en tid eller grib dem anderledes an. Find tillid til at når det gammelt slippes, så skaber det samtidig plads for noget nyt. Og hav tillid til at der er en mening med det der sker, find den røde tråd og overgiv dig til det guddommelige i dig selv, din intuition ♥

Er du født den 9, 18 eller 27 i en hvilken som helst måned, så åbner energien sig fuldstændigt, den bliver grænseløs, uden bremser, fuld af muligheder. Det kræver dog en stærk skelne evne, for mange muligheder kræver jo også evnen til at kunne vælge det mest optimale ud og desuden en god evne til at kunne mærke grænser, både egne og andres, sige til og fra, tage vare på sig selv. Det er vigtigt at undgå at sprede sin energi i for mange retninger, at holde den samlet omkring det som er vigtigst. Så led din energi i en optimal retning og tag også ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sensitivitet. Bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel ved behov, da dine energier er meget åbne ♥

Jeg ønsker jer alle en dejlig November måned ♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *