Den 31. Oktober 2013

560806_638916156126202_502711492_nDen 31. Oktober 2013

31 er målrettet, stærk og utraditionel, den er sin egen, frihedselskende, god til detaljer, men også kreativ, fuld af ideer, impulser og inspiration. Det er en forandringsenergi, den kan åbne for nyt, hvis man selv er motiveret for det, men det kræver at man har fokus på de fremadrettede forandringer.

I energien udadtil så har vi det stærke bløde engletal som retter fokus på vores vej, især dem af os som arbejder med vejledning, rådgivning eller som vejviser, dvs går foran og viser andre vej. Der er ekstra hjælp at hente i energien, ekstra kontakt opadtil, hvis man er åben for dette.

 

I energien indadtil så har vi en opbygningsenergi, der meget har fokus på nuet og lige så snart vi prøver at komme et andet sted hen end lige her og nu, så vil energien bremse os. Der er fokus på detaljer, på at komme i dybden og dygtiggøre sig indenfor sit felt, der øves igen og igen indtil man virkelig føler sig sikker i det man står for.

I den samlede energi så har vi en aktiv og bevægelig energi, der er også fokus på kommunikation, men tempoet vil ikke være så hurtigt, det går fremad et skridt ad gangen.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *