Den 2. November 2013

971438_585675338158459_422612177_nDen 2. November 2013

2 er en blød og blid balance energi, den styrker vores indfølings og indlevelsesevne, men den er også følsom og svingende af natur. Der kan være meget glæde i den, når man beskæftiger sig med det man føler sig hjemme i og også kærlighed.

I energien udadtil så har vi en stærk, dynamisk, men også hurtig solenergi, den kan give en følelse af at være i en rutsjebane fordi der er så meget tempo på, der kan være meget glæde i energien, men det er bedst at gå efter det der løfter energien og skaber flow. Så gå efter glæden og undgå stress.

I energien indadtil så har vi også en stærk og dynamisk solenergi, den er vital, handlekraftig men også direkte af natur, og så er den stærk nok til at stå i centrum og mestrer evnen til både at vende sig indad og udad. Den er på mange måder positiv af natur, men også perfektionistisk, den går efter det optimale.

I den samlede energi så er energien igen en balanceenergi, balance, mellem power, tempo samtidig med at energierne også er følsomme.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *