Den 3. November 2013

227427_602087496475735_1118886604_nDen 3. November 2013

3 er en målrettet energi som samtidig har et godt overblik, er god til at strukturer og få system i tingene. Den er også perfektionistisk ned i detaljer, ligeledes er den loyal og trofast af natur og beskytter det nære, det sårbare, så andre mennesker skal ses lidt an før de lukkes ind.

I energien udadtil så har vi det stærke bløde engletal som retter fokus på vores vej og vores livsopgaver, den giver os ekstra hjælp og beskyttelse oppefra, hvis vi er åbne for det og for dem som arbejder som enten vejviser eller vejleder er energien ekstra stærk.

I energien indadtil så er der fokus på balance, på at finde sit ståsted, der hvor man hører hjemme og ens indfølings og indlevelsesevne er stærk. Der er glæde i energien, men den er også svingende af natur, så det er bedst at undgå ekstremer.

I den samlede energi så handler det om forandring, nye veje, impulser og muligheder, nye skift, så gå efter de optimale forandringer.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *