Den 11.11 – 2013

merkaba 1Den sidste dagsenergi og pause på bloggen ♥♥♥ fremover vil dags energien kunne læses i min nye facebookgruppe som hedder:

Sjælens Numerologi – fordybelse i tallenes verden <3
Det koster 300 kr halvårligt at være med og disse kan indbetales på:

reg.nr 9388
konto.nr 0000649473

Husk at skrive navn ved overførsel

Link til gruppen hedder:

https://www.facebook.com/groups/664821453548904/

Den 11.11 – 2013

11 er en meget speciel og stærk energi, det giver ekstra kontakt opad til, ekstra hjælp at trække på og så er der særligt fokus på at arbejde som vejleder og vejviser i denne energi, at være en person der åbner for nye områder eller hjælper andre videre på deres vej.

I energien udadtil så har vi en hurtig og dynamisk energi, den er vital og stærk og den ruller derud af og følger man glæden og flowet i den, så leder den os ind i en opadgående spiral. Stress fungerer kan modsat trække energien nedad, da den ikke harmonerer med energien og dermed kan skabe op og nedture.

I energien indadtil så har vi også en stærk, powerfuld og vital solenergi, den er fuld af handlekraft og styrke, den er god til både at vende sig udad og arbejde i det indre, den går efter det optimale i alt hvad den rører ved og er direkte af natur, viser direkte hvem den er og hvad den står for.

I den samlede energi så er der fokus på glæde, balance og på at bruge sin stærke indfølings og indlevelsesevne til at bringe glæde og kærlighed til andre på en måde så der samtidig er god balance.

♥♥♥

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *