Den 10. November 2013

247786_425701160822545_1306848873_nDen 10. November 2013

10 er en vital, dynamisk, hurtig, accellererende energi, den sætter tempo på hele linjen, tanker, følelser, ideer, den går efter det optimale, men kan være sværere at følge med, da den til tider kan føles som lidt af en rutsjebane. Undgå stress, gå efter glæden og brug energien godt.

I energien udadtil så har vi en stærk og powerfuld marsenergi, den retter fokus på at arbejde igennem, komme i bund med arbejdsopgaver der venter og i det hele taget få ryddet meget op. Den er meget energifyldt og der kan også være noget temperament i den.

I energien indadtil så har vi også en stærk marsenergi, powerfuld og udfordrende, den tester os gerne på vores styrke og evne til at stå fast, stole på os selv, stå alene, men også gå imod strømme, hvis det kræves for at følge os selv. Virkelig en stærk arbejdsenergi.

I den samlede energi så har vi en igen mars energien, kraft, udfordringer og fokus på at bruge energi, arbejde igennem.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *