Kursus: Kend dine tal – Kend dig selv

stjerne_stor6

Kend dine tal – kend dig selv

Den 11. Oktober 2014 fra kl 10.00 til 15.30

Kurset henvender sig til dig der er interesseret i at lære mere om tallenes betydning ud fra Sjælens Numerologi. Hvorfor er det at navnene har så meget at sige og hvad betyder fødselsdatoen for os, hvorfor er tal så powerfulde.

Fødselsdagsenergien: På kurset vil du lære mere om hvad din fødselsdag står for, hvad dit personlige tal er og hvordan det følger dig hele livet, hvordan det påvirker dig i dagligdagen og hvad dets særlige udfordringer er.

Navneenergien: Du vil også lære at regne dine egne navneenergier ud, få at vide hvad energien står for i dem og hvordan den påvirker dig. Du vil desuden lære om hvor i kroppen dine navne arbejder og hvilke energicentre de tilhører. Desuden vil vi se på summen af de samlede navne.

Stjernetegnet: Hvad er dit personlige stjernetegn og hvordan påvirker det dig livet igennem, i samspil med dine tal og navne.

Livsvejsenergien: Udover dette vil jeg komme ind på hvordan du udregner din livsvejsenergi som står for den vej du går i forhold til din omverden og andre mennesker, hele livet igennem.

Der serveres vand, kaffe og the og frugt på kurset, medbring egen mad til frokostpausen.

Tilmelding på 28358742 eller mail: silicia@mail.dk
Kurset afholdes på Industrivej 14 st. 8963 Auning. Djursland.

Pris: 500 kr som indsættes på:
Reg.nr 9388/konto nr. 0000649473. Forudbetaling eller betaling ved kursusstart.

Jeg glæder mig til at se dig

Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *