Relationer og stjernetegn i forhold til mit personlige tal

mine billeder 107

Relationer og Stjernetegn

Jeg har ofte tænkt over bestemte relationer i mit liv, hvorfor de udformede sig på en bestemt måde, indtil jeg en dag forstod at det var relateret til de stjernetegn som de var født under i forhold til den talenergi som jeg selv var i under i det samme stjernetegn. Hvorfor møder vi hele tiden bestemte stjernetegn som vi udfordres omkring, hvad er det vi skal lære.

Lad mig tage mig selv som eksempel

Vædderen og jeg:

I vædderens tegn er der fokus for mig på at lære at stole på min intuition i forhold til andre mennesker og handle på den, huske at stole på mine følelser, de taler som regel sandt. Det handler om at skabe så meget trivsel som muligt i forhold til mine medmennesker, da mistrivsel er for svært. Dette kan mine relationer til væddere lære mig mere om.

Tyren og jeg:

I tyrens tegn så handler det for mig om at lære at være i min egen styrke og kraft, lære at blive stærk nok til at gå imod strømmen, hvis det føles rigtig for mig. Lære at stole på mine sanser og få brugt energien i min krop. Der skal arbejdes igennem og ryddes op. Dette kan mine relationer til tyre lære mig mere om.

Tvillingen og jeg:

I tvillingens tegn så bliver der sat spot på mine evner til at kommunikere mine tanker og følelser ud via ord, jeg skal ind og finde og mærke mine lederevner og min styrke når jeg går efter det optimale og ikke går på kompromis. Perfektionismen øges i forhold til at der skal være orden og styr på tingene. Dette kan mine relationer til tvillinger lære mig mere om.

Krebsen og jeg:

I krebsens tegn skal jeg lære at åbne for mine følelser, også de mere sårbare og jeg vil se hvor jeg har et skjold omkring mig som trænger til at opløses og jeg vil også skulle se på alt det jeg giver ud og om der er balance i forhold til det som jeg modtager og får ind. Og på hvordan jeg stadig kan passe på mig selv, når jeg åbner mig fuldstændigt. Dette kan mine relationer til krebse lære mig.

Løven og jeg:

I løvens tegn så skal jeg ud i lyset med alle mine talenter og evner, ud hvor jeg kan blive set af andre og være i mit naturlige centrum, ud at være den vejleder og vejviser for andre som jeg er bestemt til at være, gå foran og bane vejen. Ud i solen og være glad og se livet fuld af farver og glæde, sætte mig selv i front. Forholdet til mine engle vokser og skal styrkes. Dette kan mine relationer til løver lære mig.

Jomfruen og jeg:

I jomfruens tegn så skal der skabes overblik, findes struktur og detaljerne skal på plads. Mine kommunikationsevner øges og der bliver sat fokus på min evne til at være i dialog med andre og det ping pong som der kan opstå i dialogen imellem to mennesker, det kan f.eks være indenfor undervisning, rådgivning eller skriftligt arbejde. Dette kan mine relationer til jomfruer lære mig mere om.

Vægten og jeg:

I vægtens tegn så kommer det til at handle meget om den følelsesmæssige balance, om hvordan jeg åbner mig for alle mulighederne og samtidig stadig bevarer balancen i mig selv. Hvordan bliver jeg i stand til at gå efter det optimale, når alle muligheder viser sig, hvordan håndterer jeg min sensitivitet. Dette kan relationer til vægte lære mig mere om.

Skorpionen og jeg:

I skorpionens tegn så kommer der virkelig power på, energien åbner sig om jeg kan nemt komme til at involvere mig i alle verdens hjørner hvor jeg i stedet skal fokusere på og lede min energi imod det mest optimale. Dette vil især gælde i forhold til mennesker jeg møder på min vej eller omgås for mit fokus vil være meget mere på dem end på mig selv. Dette kan skorpioner lære mig mere om.

Skytten og jeg:

I skytten så øges kreativiteten og impulserne, noget gammelt skal slippes for at skabe plads til noget nyt, dette kræver at jeg åbner mig for min intuition, giver slip og lader en form for højere styring tage over, fordi at mine venner deroppe kan forme en meget bedre vej for mig end jeg selv er i stand til. Så min egne begrænsede ideer skal slippes. Dette kan Skytter lære mig mere om.

Stenbukken og jeg:

I stenbukkens tegn så skal jeg finde en balance på det følelsesmæssige plan, hvordan bliver jeg i stand til at rumme alle sider af livet, sorger og glæder, frustrationer, smerte som mulighed for at øge min rummelighed og udvikling. Jeg skal undgå ekstremer og i stedet fokusere på og bevare min centrering, da jeg kan være letpåvirkelig hvis jeg går for meget i ekstremer. Hvordan kan jeg have fokus på andre uden at miste kontakten til mig selv. Dette kan stenbukke lære mig mere om.

Vandmanden og jeg:

I vandmandens tegn så øges fokus på alle mine ideer og på hvordan jeg realiserer dem eller prøver dem af i virkelighedens verden, det vil ikke længere være nok at have dem på ideplan og jeg er villig til at kaste alle hæmninger, bruge alle muligheder der viser sig, men skal stadig huske på at lede min energi imod de optimale og undgå at sprede mig i for mange retninger. Dette kan vandmænd lære mig mere om.

Fisken og jeg:

Som fisk er jeg hjemme her, i mit eget tegn og er som en fisk i vandet omkring områder som kommunikation og vejledning, hvor jeg kan fordybe mig i detaljer, skabe overblik i dialogerne med andre og bruge mine evner for rådgivning og undervisning. Også det skriftlige arbejde kommer igen i fokus og jeg skal bruge min fantasi og indfølingsevne til at skabe liv i og omkring mig, skabe trivsel og glæde. Dette kan fisk lære mig mere om.

Hvordan er dine tal i forhold til de forskellige stjernetegn. Har du lyst til at høre mere.

<3 <3 <3

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *