Er du også i en huleenergi i år

DSC00757

ER DU OGSÅ I EN HULEENERGI I ÅR

Jeg har været i en huleenergi i hele dette år, lige fra dag 1 og det har og er min mest udfordrende oplevelse i lang lang tid. At være i en hule energi betyder at man er nødt til at blive på et bestemt sted i en bestemt energi, det kan føles som om at man er låst fast og det kan være svært at røre sig.

Denne energi kan jeg se ud fra mine tal og jeg kender naturligvis energien og ved hvad den står for, dog er det noget helt andet at leve og gennemleve energien. Det svarer til at være i en flaskehals, jeg kan på ingen måde komme tilbage men heller ikke frem, lektionen her handler om at blive hvor jeg er, mærke at energien bremser og holder mig fast, mærke hvor svært det kan være at røre mig og gå indad istedet.

I starten lukkede jeg mig derfor helt inde, jeg havde svært ved at finde inspiration til at arbejde med Sjælens Numerologi og har endda haft tanker om at droppe det helt for der er intet sjovt ved at sidde i en flaskehals, for på alle måder har energien begrænset mig, men især helbred og økonomi har ligget og ligger som en stor udfordring for mig i dette år. Og det føles som en vedvarende udfordring, der skal arbejdes igennem, gøres en indsats. Jeg skal lære at forstå mig selv.

Spørgsmålet er: Vil jeg virkelig ind og have fuldt ud fat i min styrke og power, vil jeg ind der hvor intet kan rokke mig og hvor jeg står fast i storm og regn, lige som et bjerg, urokkelig og roligt. Hvad stopper mig og hvad bringer mig videre, hvad skal der ryddes op i for at jeg tør være i min egen kraft. Og hvordan deler jeg ud af denne dybe powerenergi som jeg er i kontakt med. Svaret er enkelt. Ved at dele min oplevelse og fortælle om hvor jeg er.

I denne energi står jeg på mange måder fuldstændig alene, for det nytter på ingen måde at skulle bruge andre som støtte og hjælp det meste af tiden, hvis jeg har brug for at lære at være min egen bedste støtte. Og jeg har lyst til at være alene, være i mit eget selskab, lukke mig inde i mig selv, fordybe mig. Men ja der er en vej ud og vejen er at dele min oplevelse, for når jeg deler så kan andre i samme situation måske få inspiration til hvordan de kan bruge tiden i deres hule, hvad de skal lære og hvad det handler om. Og jeg er sikker på at dem som er i samme energi som mig vil kunne genkende det som jeg skriver om.

Hvordan kommer jeg ud af flaskehalsenergien og ud af min hule. For det første er det meningen at jeg skal blive der indtil den transformation jeg er i er fuldført. For det andet så skal jeg skabe døre og vinduer i min hule hvor jeg kan dele ud af det som jeg lærer derinde. Til næste år vil jeg naturligt komme mere ud igen, da der sker et skift i min talenergi og indtil da så vælger jeg at lære og være i den så godt jeg evner og siger også tak for det som jeg får. Og glæder mig til den dag jeg kan komme ud i lyset igen.

Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *