En hilsen og et par budskaber fra mine engle 22:22 og 22:55

178896_10151087891650686_901594207_n

22:22

I går aftes efter en indholdsrig dag, hvor jeg havde måttet arbejde ekstra meget med min følelsesmæssige balance, hvilket heldigvis gav bonus så jeg kom ind og fandt mit drive, der så jeg disse tal.
Alle de dobbelte tal repræsenterer engleenergier og ser du dem på en måde, hvor de pludselig lyser frem, uventet og overraskende så betyder det at du har fået en hilsen fra dine engle. Og det gjorde mig naturligvis glad og taknemmelig da jeg til tider føler mig meget udfordret i denne tid.
Ud over at tallene er en hilsen til mig så rummer de også et budskab. 22:22 står for at give mig selv fuldt ud til det jeg er dedikeret til, give mig selv og min energi til en sag eller nogle opgaver som jeg har sagt ja til arbejde på at løse. Gerne indenfor områder hvor der skal skabes store forandringer, eller hvor der er fokus på nye veje, nye muligheder og nye tider og energier.

22:22 er også et balancetal med stort B, for energien i 22:22 er meget følsom og sensitiv og åbner fuldstændigt op for alle muligheder og så er det temmelig vigtigt at have skelne evnen med og se hvilke opgaver der vil bringe energien i den rigtige optimale retning og undgå dem som trækker i den modsatte retning. Jo mere energien bruges rigtigt jo mere giver den tilbage. Bruges energien forkert så vil man derimod tømme sig selv for energi og komme ud af balance.

Senere så jeg så 22:55 som igen var en særlig hilsen til mig om at når jeg giver mig selv fuldt ud via kommunikation og ord, så er jeg på rette vej. 22 er blid, blød og med en meget stærk indfølings og indlevelsesevne, den er nærmest svævende og billedligt talt ses den ofte med vinger, så den har god kontakt til engleriget.  55 har meget hurtige, aktive kommunikationsenergier, den løfter sig i en opadgående spiral og sætter fokus på glæden ved at udtrykke sig via ord, glæden ved at skabe flow, glæden ved at fokuserer på det som føles godt, glæden ved hele tiden at være i bevægelse, være aktiv og gerne have mange bolde i luften. Lidt som Magikeren i nogle Tarotkort, hvor der jongleres med mange forskellige energier.

Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *